Kom heerlijk Marokkaans ontbijten bij Walida

Geniet van een authentiek Marokkaans ontbijt bij Restaurant Walida, elke zaterdag en zondag. Ontwaak je smaakpapillen met een feest van heerlijke gerechten en exotische smaken. Kom langs en ontdek de rijke culinaire tradities van Marokko, rechtstreeks op je bord.

Vers brood

Begin je ochtend met versgebakken brood, knapperig van buiten en heerlijk zacht van binnen. Met een assortiment van broodsoorten, waaronder traditioneel Marokkaans brood, zal je zeker iets vinden dat bij je smaak past. Beleg het met onze smaakvolle selectie aan hartige en zoete spreads, zoals olijventapenade, labneh, of honing en amandelpasta. Elke hap is een ware verwennerij voor je zintuigen.

Overheerlijke pannenkoeken

Als je een zoetekauw bent, zal je zeker genieten van onze pannenkoeken. Deze luchtige lekkernijen worden gemaakt volgens een traditioneel Marokkaans recept. Proef de delicate smaak van oranjebloesemwater en de subtiele kruiden die deze pannenkoeken zo uniek maken. Bestrooi ze met poedersuiker en geniet van de zoete verleiding die je in de ochtend omhult.

Traditionele thee

Bij Restaurant Walida geloven we in de kracht van een goede kop thee. Onze thee is niet zomaar een drankje; het is een ritueel. Laat onze gastvrije medewerkers je meenemen op een reis van smaken terwijl ze de traditionele Marokkaanse muntthee bereiden. Adem de geur in van verse muntblaadjes en geniet van de zoete, verfrissende smaak die je verkwikt en energie geeft voor de rest van de dag.

Alleen op zaterdag en zondag

Naast deze heerlijke gerechten bieden we ook een scala aan andere lekkernijen aan om je ontbijt compleet te maken. Probeer onze overheerlijke jam, gevuld met de zonovergoten smaken van verse Marokkaanse vruchten. Of geniet van een selectie van lokale kazen, olijven en gedroogde vruchten die je smaakpapillen zullen verwennen met hun unieke aroma’s.

Bij Restaurant Walida streven we ernaar om je een onvergetelijke culinaire ervaring te bieden. Ons Marokkaanse ontbijt is de perfecte manier om je weekendochtenden speciaal te maken. Kom langs en proef de magie van Marokko, geserveerd op een bord. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen!